2022 Öncesi Online İşçi Ücret Bordrosu Hesaplat (BC)

2022 öncesi için brüt veya net ücretten, günlük veya aylık olarak işçi, emekli işçi, kapıcı, emekli kapıcı ücret maaş bordro hesaplatması yapabilir, ücret bordronuzu kontrol ederek yazıcı çıktısını da alabilirsiniz. Yıl seçimi kısmından 2017 ve daha sonrası yıllar seçilebileceği gibi, ay seçimi ile kapıcı, işçi, emekli seçimleri de yapabilirsiniz. Girilen verileriniz kayıt altına alınmaz, kontrol edilmez, istatistik tutulmaz, reklam ve sosyal medya bağlantıları içermez. Soru ve önerilerinizi iletişim sayfamızdan bize iletebilirsiniz.

Hesaplamalarda para birimi olarak TL değerleri esas alınmakta olup, hesaplatma için gerekli alanlar güncel varsayılan değerlerle hazır doldurulmuştur. Alanlardaki verilerde istediğiniz gibi değişiklikler yaparak Hesaplat düğmesini kullanabilirsiniz. Oturum açmış olan kullanıcılar Hesaplat düğmesini sayfayı yenileme yapmaksızın tekrar tekrar tıklatarak kullanabilir.

Hesaplama ve hesaplatma için bu web sayfasındaki veriler yasal olarak bağlayıcı değildir. ZİYARETÇİ, bu web sayfasında verilen bilgileri/hesaplatma sonuçlarını kendi hesaplamalarına ve/veya kullanımlarına temel almadan önce, bu bilgilerin güncel ve doğru olup olmadığı konusunda bir uzman veya danışman bilgisine başvurmalıdır. Bu sebepten dolayı, bu web sayfasında verilen bilgilerin ve elde edilen hesaplatma sonuçlarının doğruluğuna ilişkin olarak FNT, sorumluluk veya garanti üstlenmez.

2022 Öncesi Bordro Hesaplatmasına Esas Alınacak Bilgiler

İşyeri Bilgileri
Personel Bilgileri
*
*
v
v
v
v
v
+
-
v
+
-
v
+
-
v
v
+
-
v
v
v
v
v
Hesaplat
 
İptal
* İşe Giriş Tarihini değiştirin. Personel işten çıkmışsa İşten Çıkış tarihini giriniz.
* Ücretli veya Yıllık Ücretli İzin günleri girerken Hafta Tatili, Ulusal ve Genel Tatil Günleri dahil edilmez.
* Kapıcı seçimi yapıldığında hesaplamaya Gelir Vergisi ve Damga Vergisi kesintileri ile AGİ indirimi uygulanmaz.
* İşçi bordrosunu hazırlayacaksanız Gelir Vergisi Matrah Toplamını girmelisiniz. Doğru tutarı bir önceki bordrodan Gelir Vergisi Matrah Toplamına bakınız.
* Birden fazla işverenden ücret alanlarda Asagari Ücret Vergi İstisnası sadece en yüksek olan ücrete uygulanır. İşçi, Düşük ücretli işyerindeyse Vergi Muafiyetini 'HAYIR' seçin!
* Hazırlanan bordro aslı gibi değilse Banka veya Resmi Kuruluşlara vermeyin, Bu Kurumlar bordronuzu SGK ya bildirebilirler ve cezai işlemle karşılaşabilirsiniz!